Wouter de Boer verzilverd …

Wouter de Boer verguld met zilveren koorspeld
Woonachtig in Zoetermeer, maar onafscheidelijk van ‘zijn’ Urker Zangers …

Hij woont inmiddels al langer buiten Urk dan dat hij op ‘De Bult’ gewoond heeft. Maar toch is hij nog steeds lid van mannenkoor ,,Urker Zangers”! Muziek ontvangt hij per mail, studeren (voor zover hij de muziek nog niet uit zijn hoofd kent …) doet hij thuis. En als het ook maar enigszins kan, dan ontbreekt hij bij geen enkel optreden. Wat er echter nog wel ontbrak …

Tweede secretaris Willem de Vries was onlangs met echtgenote Maaike een weekend in Zuid-Holland en maakte van de gelegenheid gebruik een bezoek te brengen aan ons gewaardeerde lid Wouter de Boer, woonachtig in Zoetermeer. Wouter (op de foto rechts) heeft een leidinggevende functie bij de gemeente Katwijk en zodoende konden Willem en Maaike het fraaie Stadhuis van Katwijk bewonderen. Daarna werd er uitstekend gegeten in een ‘Katwiks’ visrestaurant, want daar hebben ze ook verstand van vis. Zondags werd er gezamenlijk gekerkt in de nieuwe fraaie hervormde kerk van Katwijk met aansluitend koffie bij Wouter en Willie thuis. Dit was een mooie gelegenheid om Wouter de speld voor bij het 25 jarig lidmaatschap te overhandigen, iets dat al lang gebeurd had moeten zijn, want Wouter is al lid vanaf 1977, maar mede door de wat grotere afstand was het daar niet eerder van gekomen. We bedanken Willem de Vries om op deze wijze zijn betrokkenheid te betonen en we feliciteren Wouter alsnog van harte met zijn koorspeld!

Lees hier een voorbeeld hoe de aan wal geraakte Wouter zijn lidmaatschap bij de ,,Urker Zangers” ervaart …