Nieuwe website online!

Nieuwe website voor mannenkoor Urker Zangers!

URK, 28 november 2020. Vrienden van de Urker Zangers, graag maken we jullie erop attent dat heden onze nieuwe website online staat! Voel je welkom op onze NIEUWE WEBSITE!

In samenwerking met de websitebeheerders van het Urker mannenkoor, heeft IT Sociaal Noordoostpolder een compleet nieuwe website gemaakt en vormgegeven, waar het koor de komende jaren weer mee vooruit kan en zich kan presenteren op een website die voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen op The World Wide Web. 

Aan de koorleden is begin dit jaar gevraagd om bij hun bekende websitebouwers aan te dragen waar ze goede ervaringen mee hebben, voor het vervaardigen van een up-to-date zijnde nieuwe website. Verschillende aanbieders werden ingebracht en deze kregen een tender aangeboden waar uiteindelijk IT Sociaal als beste keuze uit voortkwam.

Even voorstellen, onze nieuwe partner: IT Sociaal

IT Sociaal Noordoostpolder is een verbindende factor tussen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de maatschappij en biedt mensen met psychische beperking of andere maatschappelijke kwetsbaarheden een leer-werkplek op het gebied van ICT. Hier kunnen zij in een arbeidsomgeving leren en werkervaring opdoen waarmee de mogelijkheid wordt gecreëerd om door te stromen naar betaald werk of om een opleiding te hervatten. Als leer-werkproject hebben zij ook de opdracht namens mannenkoor Urker Zangers tot een prachtig resultaat weten af te ronden. En daar zijn de zangers en hun dirigent content mee! Voor meer informatie, zie: https://www.itsociaal.nl

Het is nu verder aan de websiteredactie van het mannenkoor om de laatste puntjes op de i te zetten en het beheer nu weer zelfstandig over te nemen.

We zien, horen en ontmoeten jullie graag!

Naast de nieuwe website kunnen jullie het mannenkoor ook bereiken op social mediakanalen:

YouTube  –  Facebook  –  Instagram  –  Twitter

Na jaren van trouwe dienst afscheid genomen van het oude vertrouwde beeld