Kerstconcert te Sneek

Buiten waaide de wind en roffelde de regen tegen de autoruiten van menig Urker Zanger, onderweg naar Sneek. Wij waren op reis en vroegen ons af: “hebben wij de goede afslag genomen?”  Na een gebruikelijk rondje rond de kerk toch de auto een plekje kunnen geven dus op naar het “behaaglijke binnen” van de Martinikerk waar het fanfare orkest o.l.v. Andries Kramer ( geen Urker), reeds aan het inspelen was. Veelbelovend hebben we even geluisterd naar een stukje ‘Ave Maria’ met soliste Elske van der Kooi op bugel. Prachtig! En dat was nog maar het begin … Eenmaal welkom geheten door Bea Tieleman zetten wij onze reis voort. Reizen met het Licht. Hebben wij de goede afslag genomen? De Harmonie begon krachtig met ‘The shining Star’ gevolgd door ‘Guardian of my Soul’ . Hierna brachten de Urker Zangers twee kerstklassiekers ten gehore, wat vervolgens werd afgewisseld door het fanfarekorps en ‘Stille nacht’ als samenzang. Machtig klonk dit zo, tezamen!