Start repetities nieuw zangseizoen

Start seizoen 2014-2015 

Het nieuwe zangseizoen van mannenkoor ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk start op dinsdag 2 september 2014 om 19.30 uur, in onze vertrouwde repetitieruimte Zalencentrum Irene aan de Topweg (Wijk 8 nr. 85) te Urk. Na de vakantie richt het koor zich weer op het inmiddels traditionele Eindejaarsconcert, dat 27 december weer wordt georganiseerd in theater ’t Voorhuys te Emmeloord. Verder is de agenda gevuld met concerten in Creil, Tiel, Ede en Genemuiden. Al met al voldoende aanknopingspunten voor alweer een zangrijke en plezierige muzikale periode!

We durven wel te stellen dat een repetitie van en met de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk een gevarieerd en avondvullend programma genoemd mag worden. Geïnteresseerd? Voel je welkom! Belangstellende nieuwe leden, zangers van Urk en omstreken, worden elke dinsdag weer van harte uitgenodigd op de repetitie van ons koor. Schroom niet, zing gezellig en uit volle borst met ons mee! Van harte uitgenodigd, iedere dinsdagavond vanaf 19:30 uur in Zalencentrum Irene. Graag tot ziens, maar vooral: tot horens!

Locatie: Zalencentrum Irene – Wijk 8 nr. 85 – Urk