www Kom Dienst te Grijpskerk

GRIJPSKERK – Het optreden van mannenkoor ,,Urker Zangers” in de WWW.kom.dienst was zondagavond een succes. Het was weer ouderwets vol in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk.

In deze dienst sprak ds. Nico Vennik uit Groningen over Mozes en hoe hij het zelf eerst wilde doen op zijn eigen manier. Later ging Mozes zijn talenten langzamerhand in dienst stellen van God en zijn volk. Het bekende mannenkoor Urker Zangers uit Urk begeleidde deze dienst o.l.v. de inspirerende dirigent, zanger en virtuoos piano- en orgelspeler Jacob Schenk.

Tijdens deze bijeenkomst zongen de zangers uit hun eigen repertoire een aantal liederen met solo’s van o.a. Jacob Schenk, Tonny Ruiten en Willem de Vries. ‘Het voelde weer als thuis komen hier in Grijpskerk’, zo verwoordde Jacob het tijdens zijn introductie. Aan het einde was er een staande ovatie voor het exclusieve en waardevolle optreden