Zingen voor Israel te Oldemarkt

De dienst in Oldemarkt was een aaneensluiting van samenzang en koor- en solozang. Het prachtige Scheurorgel werd bespeeld door Carl Visser en na een aantal mooie liederen samenzang was het eerste koorlied van het mannenkoor een lied over de trouw van onze Vader: ‘Zing van Zijn trouw’, bewerkt door onze oud dirigent Frits Bode. Dit werd vervolgd met de woorden van Psalm 25 waar het onderwerp van de dienst werd aangehaald, “Laat Uw hand in tegenspoed, Israël verlossing zenden.” Na verdere samenzang vervolgden de ,,Urker Zangers” met de woorden van koning David ‘De Heer is mijn herder’ in de versie van ‘The Lord is my shepherd’, geschreven door Howard Goodall.

Geen is er heilig als de HEER, er is geen andere god dan U, geen rots is er als onze God” werd beleden met de woorden van het lied ‘Rots waarop wij bouwen’. Terwijl de stortregens op de kerk nederdaalden zong