Concert voor Pink Ribbon in Gorinchem

Het werd een gedenkwaardige avond in Gorinchem, niet in de laatste plaats om het indrukwekkende verhaal van Joyce Brand, die vertelde wat ze had moeten meemaken en doorstaan nadat bij haar borstkanker was geconstateerd. Maar gelukkig is ze inmiddels zover hersteld, dat ze deze avond als een meer dan sterke vrouw, en als ambassadrice voor Pink Ribbon, het belang van deze avond, en dan in het bijzonder de opbrengt daarvan, aan de bezoekers kon toelichten.

Na een begin van de gezamenlijke koren en medewerkers, was het eerste blok voor de ,,Urker Zangers”, met vertrouwde en bemoedigende liederen als ‘De Herder is mijn Here God’, ‘The Lord is my Shepherd’ en ‘The Lord’s Prayer’, waarbij we werden begeleid door Jan Vayne op vleugel en Evert van de Veen op het schitterende Bätz/Witte-orgel. Het lied