Benefietconcert t.b.v. Stichting “De arme kant van de N.O.P.”

Einde van het zangseizoen 2012-2013
Laatste repetitieavond van het seizoen traditiegetrouw een optreden. 

Op dinsdag 25 juni 2013, de laatste repetitieavond van Mannenkoor ,,Urker Zangers” voor de zomervakantie, wordt er traditiegetrouw niet gerepeteerd, maar trekken de zangers er nog eenmaal op uit, ditmaal om een Benefietconcert in Emmeloord te verzorgen.

Benefietconcert Stichting “De arme kant van de N.O.P.”

Koorlid Eeuwe Weening nam het initiatief om een  benefietconcert te organiseren, om zo geld in te zamelen voor Stichting “De arme kant van de N.O.P.” Deze avond wordt georganiseerd in Kerkgebouw Pro Rege aan het Revelsant te Emmeloord. Het concert in gratis toegankelijk, maar de organisatie zal middels (hopelijk een “stille”) collecte de bezoekers vragen een gulle donatie te doen voor mensen die het momenteel financieel erg moeilijk hebben.

Mannenkoor ,,Urker Zangers” & Trombonekwartet ‘Bonebrass’

Het mannenkoor zingt een afwisselend programma met o.a. koralen, psalmen van hun nieuwste psalmen-cd en uiteraard de door het koor zo geliefde negrospirituals. Het koor staat onder de bezielende leiding van de bekende Urker musicus Jacob Schenk en wordt deze gelegenheid begeleid door Gilbert Eilander. Het deel klassieke muziek zal niet door het koor worden gezongen, maar op koper geblazen. Naast medewerking van de ,,Urker Zangers” zal ook het Trombonekwartet ‘Bonebrass’ medewerking aan dit bijzondere concert verlenen. Het kwartet bestaat uit Jan Bults, Jan Jager, Gert van Veldhuizen en Wessel Bruggink. De blazers en de zangers staan garant voor een gevarieerd en kwalitatief programma. Het eind van het programma zal door de beide medewerkers gezamenlijk worden afgesloten. Het koor en de muzikanten bevelen de collecte van deze avond van harte bij u allen aan!                       

Benefietconcert

Datum:           Dinsdag 25 juni 2013

Locatie:          Kerkgebouw Pro Rege

Adres:            Revelsant 86 – Emmeloord

Entree:           Gratis!

Collecte:         Stichting “De Arme kant van de N.O.P.”

Aanvang:       20:00 uur