Medewerking aan Zang op Hemelvaart 2013

Medewerking aan ‘Zang op Hemelvaart’ te Urk
De laatste editie in de Urker Visafslag?

(foto’s: Pieter Romkes)

Op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) 2013 was mannenkoor ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk weer present tijdens ‘Zang op Hemelvaart’ in de Urker Visafslag, het zeer bekende Urker Hemelvaartsconcert waar diverse Urker koren hun medewerking aan verlenen. Deze 44ste editie kon wel een de laatste geweest zijn die op deze wijze in de Afslag is georganiseerd, ook dit jaar waren er minder bezoekers op dit evenement afgekomen. En dat terwijl de organisatie op rolletjes verloopt en de Urker koren zich op hun best presenteren. Enfin, wij kijken terug op en fijne avond. En niet alleen vanwege ons eigen optreden, maar ook de andere koren waren meer dan de moeite waard om te beluisteren! 

We begonnen met het ‘Onze Vader’, een recitatief van Klaas Jan Mulder, dat al 45