Het begin van ons 45ste zangseizoen

Start van de repetities van het nieuwe zangseizoen 2012-2013.
Een nieuwe cd, onze jubilerende dirigent en volop plannen voor onze 45ste verjaardag.

Dinsdag 4 september is de start van het nieuwe (45ste) zangseizoen van de ,,Urker Zangers”, de eerste repetitie van het mannenkoor na de zomervakantie begint om 19.30 uur in Zalencentrum Irene, Wijk 8 nr. 85 op Urk. We durven wel te stellen dat een repetitie van en met de ,,Urker Zangers” o.l.v. dirigent Jacob Schenk een gevarieerd en avondvullend programma genoemd mag worden. Voor de geïnteresseerde liefhebbers geldt: Kom ook eens luisteren, of doe gewoon mee! Onze leden, maar dus ook nieuwe leden, zijn iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur van harte welkom. Graag tot ziens en vooral tot horens. 

Uitbrengen van onze nieuwe Psalmen-cd
Voor de zomervakantie hebben de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk in de Maartenskerk te Tiel een nieuwe Psalmen-cd opgenomen. Onze ‘eigen’ Rienk Bakker heeft daarbij de begeleiding verzorgd op het prachtige Bätz/Witte-orgel. We hebben enkele vaste waarden op ons repertoire opgenomen, enkele herontdekte pareltjes uit onze muziekkast en enkele geheel nieuwe, zelfs nog nooit uitgevo