Opname Psalmen-cd Maartenskerk in Tiel

Opname Psalmen-cd.
Zaterdag 16 juni 2012 in de Maartenskerk te Tiel.
We hebben de voorbereidingen afgerond en we hebben hard gestudeerd voor de opname van een nieuwe Psalmen-cd. Zaterdag 16 juni 2012 had Interclassic Music daarvoor de Maartenskerk in Tiel gereserveerd. Onze ‘eigen’ Rienk Bakker begeleidde op het prachtige Bätz/Witte-orgel. We hebben enkele ‘vaste waarden’ op ons repertoire opgenomen, enkele herontdekte pareltjes uit onze muziekkast en enkele geheel nieuwe, zelfs nog nooit uitgevoerde bewerkingen van onze oud-dirigent Frits Bode en zijn vriend, en onze oud-begeleider, Klaas Jan Mulder. Het geheel natuurlijk onder de bezielende leiding van onze gedreven dirigent: Jacob Schenk.

Meer informatie in de CD Winkel

Op dinsdagavond 9 oktober 2012 werden op feestelijke wijze de eerste cd’s uitgereikt aan jubilerend (koperen) dirigent Jacob Schenk en