Onze 44ste verjaardag

Onze 44ste verjaardag
Voorbereidingen voor een nieuwe cd
Op vrijdag 10 februari 2012 vierden we onze 44ste verjaardag! In het najaar van 2012 is Jacob Schenk dan alweer 12½ jaar onze dirigent. Volop reden dus tot dankbaarheid en blijdschap. Op verzoek van velen en mede op verzoek van uitgeverij Interclassic Music, gaan we dit jaar een Psalmen cd opnemen (in Tiel, juni 2012) en uitbrengen. Uiteraard houden we u van alle ontwikkelingen hieromtrent verder op de hoogte.

14 februari – Valentijnsdag – Uitwijk repetitielocatie
Is zingen jouw grote liefde? En heb je altijd als eens in een mannenkoor willen zingen? We durven wel te stellen dat een repetitie van en met de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk een gevarieerd en avondvullend programma genoemd mag worden. Nieuwe leden zijn overigens altijd welkom! Geïnteresseerd? Iedere dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in (de kleine zaal van) Zalencentrum Irene, Wijk 8 – 85, Urk. 

Dinsdag 14 februari 2012 moeten we wegens (Valentijns) omstandigheden een keer uitwijken van onze vertrouwde repetitieruimte en repeteren we een keer in de aula van het Berechja College aan de Waaiershoek 46 te Urk. Voel je welkom bij de ,,Urker Zangers”! Aanvang 19.30 uur. Deze repetitie is een voorbereiding voor:

26 februari – We gaan (weer) naar Heerhugowaard
Zondagavond 26 februari 2012 wordt de jaarlijkse “Interkerkelijke zang- en muziekavond” georganiseerd in de Dionysiuskerk te Heerhugowaard. Ook dit jaar werkt de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk weer mee aan deze feestelijke (evangelisatie)avond. Komt allen, de kerk is groot genoeg! Aanvang 19.00 uur. Met medewerking van (onze vriendin) violiste Sandra Strausa en de heren Arie Horst op piano en (oud-Urker) Dub de Vries op orgel.