Natuurvrienden & Urker Zangers in Emmeloord

Heropening nieuwe dierenspeciaalzaak ‘De Natuurvriend’ in Emmeloord.
Onze felicitaties voor onze koorleden Jacco Gunnink en Eeuwe Weening.
Ze zijn vrienden, natuurvrienden en ook vrienden van de ,,Urker Zangers”. Jacco Gunnink en Eeuwe Weening, beide enthousiaste leden van onze 2de tenorpartij, heropenden vrijdag 27 januari 2012, na twee maanden intensief werken, hun dierenspeciaalzaak ‘De Natuurvriend’ aan Landbouwkade 16-18 te Emmeloord. Ze voeren een assortiment groter dan ooit tevoren en met een verkoopvloeroppervlak van maar liefst 1500 m2 zijn ze helemaal klaar om dierenhouders en -liefhebbers nog beter van dienst te zijn. Speciale aandacht voor de hengelsportafdeling, deze is flink gegroeid. Verder is er een nieuwe grote vijverafdeling; het grootste assortiment tropische vogels en vissen in de hele Noordoostpolder en omgeving en een prachtige afdeling waar grootverpakkingen en grootverbruik centraal staan. Kortom, deze vernieuwde winkel is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! 

Natuurlijk was er een delegatie van ons koor aanwezig op de receptie die gehouden werd op zaterdag 28 januari, om onder het genot van een hapje en een drankje het vernieuwde bedrijf van onze 2 koorleden te bezichtigen en de felicitaties namens het koor over te brengen. 

Zie voor meer informatie: http://www.natuurvriend-emmeloord.nl

Wij wensen onze koor- en natuurvrienden veel succes toe met deze prachtige nieuwe winkel!