Medewerking aan de 10de Nederland Zingt-dag

Medewerking aan de 10de E.O. Nederland Zingt-dag.
Samen zingen met meer dan 10.000 mensen in de Jaarbeurs te Utrecht!
Mannenkoor ,,Urker Zangers” o.l.v. van Jacob Schenk verleende op zaterdag 16 april 2011 medewerking aan de 10de E.O. Nederland Zingt-dag in de Jaarbeurs te Utrecht. Het thema van deze dag was ‘dat ruwhouten kruis’. De Nederland Zingt-dag kenmerkt zich als een ‘Feest der herkenning’ en daar waren meer dan 10.000 bezoekers op af gekomen en daarmee was de Jaarbeurs uitverkocht! De duizenden stemmen vulden dan ook massaal en gemakkelijk de grote hal, begeleid door een keur aan Nederlandse topmusici. Presentatrice Mirjam Bouwman had de leiding.
Klik hier om deel 1 van de samenvatting tv-uitzending terug te kijken.
Klik hier om deel 2 van deze samenvatting in de tv-uitzending terug te kijken.
Klik hier om een compilatie van de middag te beluisteren.