Nieuwe DVD met oa. de Urker Zangers uitgebracht

Mannenkorenconcert onder leiding van dirigent Jacob Schenk.
De DVD + CD is klaar, en is nu via onze webshop verkrijgbaar!

Op zaterdag 29 mei 2010 dirigeerde Jacob Schenk ‘zijn’ 3 mannenkoren tijdens een uniek concert in de Bovenkerk te Kampen. Mannenkoor ,,Urker Zangers”, het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor en het Christelijk Mannenkoor “De Lofzang” uit Heerde brachten ieder hun eigen repertoire ten gehore en zongen tot besluit van deze muzikale en gevarieerde avond ook een tweetal nummers gezamenlijk. De mannenkoren worden begeleid en afgewisseld door de musici van het Strijkkwartet ‘Ichtus’ o.l.v. Robert Cekov, de sopraan Annemet Lems en de fluitiste Eline Kranendonk, Wilco Veldkamp en Rienk Bakker bespelen beurtelings de vleugel en Peter Wildeman het beroemde Hinz-orgel. Van dit onvergetelijke concert in de magnifieke Bovenkerk is door Interclassic Music een DVD- en CD-opname gemaakt, die uiteraard nu via onze website verkrijgbaar is!