Urker Zangers zingen bij ‘Zang op Hemelvaart’

Mannenkoor ,,Urker Zangers” present bij ‘Zang op Hemelvaart’.

Bij de 41ste editie van het Urker korenconcert in de Urker Visafslag.
Op Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei) 2010 was mannenkoor ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk, weer present tijdens ‘Zang op Hemelvaart’ in de Urker Visafslag, het bekende concert waar diverse Urker koren en de Urker Brassband ‘Valerius’ gezamenlijk hun medewerking aan verlenen. Vele mensen hebben van dit concert genoten, aldus Christelijk nieuwsblad Het Urkerland. Diverse media meldden dat er ruim 3000 bezoekers op de Urker zang zijn afgekomen. Via de webstream van de Reformatorische Omroep zijn er videobeelden van deze avond te bekijken, klik hier. De ,,Urker Zangers” zingen vanaf 42:45. 

Met pianobegeleiding van Jaap Joh. Kramer bego