Repeteren met oud-dirigent Roelof Elsinga

Repeteren met oud-dirigent Roelof Elsinga.
Jacob Schenk verhinderd wegens tv-opname.

Dinsdagavond 9 maart repeteerden de ,,Urker Zangers”, wegens afwezigheid van Jacob Schenk, weer eens onder leiding van oud-dirigent Roelof Elsinga. Het werd een prettig weerzien en samenzijn met onze oud-dirigent, waar we nog steeds een warme band mee hebben. Elsinga schrijft en arrangeert tegenwoordig veel muziek, ‘natuurlijk’ ook veel voor mannenkoren. Als presentje had hij een aantal aantrekkelijke bewerkingen voor ons meegebracht, iets dat we in de toekomst zeker nog eens willen uitvoeren. Zoals bijvoorbeeld ‘Verleih’ uns Frieden’ (Geef ons vrede) van Felix Mendelssohn Bartholdy. Alleen zal Jacob Schenk dan zelf de dirigeerstok weer zwaaien. 

Jacob Schenk neemt Psalmen op met ‘De Lofzang’ Heerde voor E.O.-televisie.

Jacob Schenk was deze avond met