De favoriete liederen van ‘Nederland Zingt’ 2009

‘The Gospel Train’ van de ,,Urker Zangers” bij de favoriete liederen ‘Nederland Zingt’ 2009.

Verkozen door de kijkers via stemming op internet ‘.

Zaterdag 6 februari 2010 kunt u kijken naar een feestelijke, dubbele aflevering van het E.O. programma ‘Nederland Zingt’. Een aflevering met de favoriete liederen van de kijkers. De uitzending begint om 18.05 uur op Nederland 2. De afgelopen weken konden de kijkers uit een lijst met 50 liederen hun favoriete lied kiezen. De meest favoriete liederen ziet u in ‘Nederland Zingt’, gepresenteerd door Mirjam Bouwman. Ook zijn er reportages over de koren en de oorsprong van de liederen. 

In deel 1 van deze dubbele aflevering vinden we ‘The Gospel Train‘ van de ,,Urker Zangers” uit de afleveringen vanuit Middelburg. Ook vanuit Middelburg de samenzang ‘Wees stil voor het aangezicht van God’. Net als bij ‘The Gospel Train’ zingt onze dirigent Jacob Schenk daarbij de solo’s.