Gezellige start van het nieuwe jaar 2010

Gezellige start van het nieuwe jaar 2010.
Goede voornemens? Word dan ook lid van ons koor!

Dinsdagavond 5 januari was de eerste repetitieavond in het nieuwe jaar 2010 van mannenkoor ,,Urker Zangers”. Natuurlijk het moment voor stevige handdrukken en daarbij welgemeende allerbeste wensen voor het nieuwe jaar voor elkaar. Daarna mocht de kerstmuziek bij de muziekmeesters Louwe Korf en Lub Gerssen worden ingeleverd, waarmee de intensieve periode van het repeteren voor, het opnemen en uitbrengen en het promoten van de nieuwe kerst-cd ‘In de nacht gekomen’ werd afgesloten. Later op de avond werden ook de partners van de koorleden welkom geheten. Zo werd het een hele gezellige avond en daarmee een goede start van het nieuwe jaar 2010!

Goede voornemens? Word dan ook lid van ons koor!
Bij iedere jaarwisseling horen goede voornemens. Goede voornemens voor 2010? Word lid van ons mannenkoor! We durven wel te stellen dat een repetitie met en van de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk een gevarieerd en avondvullend programma genoemd mag worden. Geïnteresseerd? Kom eens luisteren, of doe gewoon mee! Nieuwe leden zijn iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur van harte welkom.

Ons koor werd opgericht met als doelstelling een breed en gevarieerd repertoire hooggestemd en op hoogstaande wijze te zingen; van geestelijke koralen tot zeemansliedjes, van negrospirituals tot klassieke koorwerken, van psalmen tot opera. Onder leiding van dirigent Jacob Schenk wordt wekelijks met veel enthousiasme en gedrevenheid aan deze muzikale doelstelling gewerkt! Graag willen we het (zang)plezier en enthousiasme met jou delen!

Plaats: Urk
Locatie: Zalencentrum Irene – Wijk 8 nr. 85
Aanvang: 19.30 uur. 

Graag tot ziens en tot horens.