Muzikale afsluiting 2009 met twee kerstvieringen

Medewerkingen aan tweetal kerstvieringen.
Gezondheidscentrum Het Dok te Urk en de Emmaüskerk te Rutten. 

Maandagmiddag 21 december 2009 verleenden enkele leden van de ,, Urker Zangers” medewerking aan de kerstviering die gehouden werd in en voor de bewoners van het gezondheidscentrum Het Dok aan de Vlechttuin te Urk, een dependance van Talma Haven. 

Op kerstavond 24 december 2009 verleende een gedeelte van mannenkoor ,,Urker Zangers” medewerking aan de kerstnachtdienst van de Protestantse Gemeente Rutten in de Emmaüskerk. 

Het muzikale jaar 2009 zit er op. Een jaar waar we veel activiteiten mochten beleven, en waar twee cd’s op de markt werden gebracht. Op dinsdag 5 januari 2010 begint het nieuwe jaar met een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst voor de koorleden en hun partners. Vanaf 12 januari beginnen de reguliere repetities weer onder de bezielende leiding van dirigent Jacob Schenk. Nieuwe leden zijn dan ook weer hartelijk welkom! Het eerst volgende optreden in 2010 is het slotconcert van het evenement ‘Urk in Wintersferen’.

Namens de leden, het bestuur en de dirigent van mannenkoor ,,Urker Zangers”:
Gezegende kerstdagen en voor 2010 ‘vuul eil in zegen’ gewenst. Graag tot ziens en tot horens.