Start van een nieuw zangseizoen: 2de helft 2009.

Dinsdag 1 september 2009: Start van een nieuw zangseizoen.
Maand september 2009 in het teken van opname nieuwe kerst-cd.

Op dinsdag 1 september 2009 beginnen de repetities weer van mannenkoor ,,Urker Zangers” onder de geïnspireerde en enthousiaste leiding van dirigent Jacob Schenk. Het koor zal, muzikaal gezien, snel de omschakeling van de zomerse sferen naar winterse sferen moeten maken want we gaan meteen beginnen met de voorbereidingen voor een nieuwe kerst-cd. De begeleiding zal worden verzorgd door bekende musici: Duo Friends, Benny Ludemann, Peter Wildeman en Rienk Bakker. De opnamedata staan gepland op vrijdagavond 25 en zaterdag 26 september 2009 in de Burgwalkerk te Kampen (foto). 

Afwisselend muzikaal programma voor de 2de helft van 2009.
Dit najaar staan er concerten gepland in de Bethelkerk te Papendrecht, waar we zaterdag 10 oktober graag een feestelijke bijdrage willen leveren aan het lustrumconcert van het Christelijk Sliedrechts Mannenkoor ‘Ichthus’, o.l.v. Martin Zonnenberg. Zaterdagavond 21 november zijn we te horen in de Grote Kerk te Hoogeveen tijdens een dubbelconcert met de Christelijke Muziekvereniging ‘Wilhelmina’ uit Hoogeveen, o.l.v. Gerben Pol. Kortom een mooi afwisselend muzikaal programma voor deze tweede helft van 2009. Zie verder onze agenda

Presentatie van de kerst- cd aan het Urker publiek.
Woensdagavond 9 december 2009 wordt er in de Urker Bethelkerk de zangavond “Zingen in Advent” georganiseerd. De ,,Urker Zangers” zijn hiervoor uitgenodigd. Natuurlijk een mooi moment om de nieuwe kerst-cd te presenteren. Het Christelijk Vocaal Ensemble “De Hofstadzangers” uit Den Haag, o.l.v. Sabine Woltjer-Van de Zande zal ook aan deze zangdienst meewerken. Opmerkelijk is het dat bij beide koren 1 (oud) Urker actief lid is en dat hij deze avond bij beide koren hoopt mee te zingen . . 

Kom, en zing met ons mee!
Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom! Dus aarzel niet, en loop eens gezellig binnen en zing eens mee.
Wij repeteren iedere dinsdagavond. Aanvang: 19.30 uur. 
Locatie: Zalencentrum Irene, Wijk 8 – 85 op Urk.  Lees hier meer over de sfeer tijdens en de invulling van onze repetities. Graag tot horens en tot ziens.