De Urker Zangers in ‘Nederland Zingt-Special’.

Mannenkoor ,,Urker Zangers” te zien in ‘Nederland Zingt-Special’.
Negrospiritual ‘March on’ vanuit de Nieuwe Kerk te Middelburg

Opnieuw waren er opnames van en met de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk te zien bij de E.O. televisie. Zaterdagavond 5 september 2009 zond de E.O. een Nederland Zingt-Special uit met prachtige, bekende liederen uit alle tradities. Liederen over vreugde, hoop en kracht stonden hierin centraal. Voor deze uitzending (lied 9) verkoos men onze uitvoering van de vreugdevolle, hoopvolle en krachtige negrospiritual ‘March on’, met o.a. Rienk Bakker op piano. Klik hier om deze aflevering te zien en te beluisteren. 

Zie ook: verslag opnamedag.

Eerder vanuit de Nieuwe Kerk Middelburg te zien en te horen geweest:

‘Nederland Zingt’, aflevering 18 april 2009:
In deze aflevering zong het mannenkoor twee liederen: ‘Vaste rots van mijn behoud’ met Florian Poepjes als solist, en ‘Psalm 75’. Jacob Schenk was in deze aflevering ook als solist bij de samenzang te horen. Klik hier om deze aflevering te zien en te beluisteren.

‘Nederland Zingt’, aflevering 17 januari 2009:
Deze uitzending werd het eerste lied van het eerste deel van de opnamedag in de Nieuwe Kerk te Middelburg uitgezonden. Bekijk en beluister The Gospeltrain, met dirigent Jacob Schenk als solist. 
Klik hier om de hele uitzending te zien.