Uitverkocht: Eindejaarsconcert ‘t Voorhuys

Uitverkocht: Eindejaarsconcert in theater ‘t Voorhuys in Emmeloord. 
Feestelijke afsluiting van het 40-jarig jubileumjaar. 

In 2008 vier(d)en de ,,Urker Zangers” het 40-jarig jubileum. Elders op onze website leest u over alle activiteiten die we dit jaar uitvoeren en hebben uitgevoerd, zoals de opname van de jubileum cd/dvd, de kleurrijke en veelzijdige concerten die we hebben verzorgd en de medewerking aan het televisieprogramma ‘Nederland Zingt’. Tot slot van dit bijzonder mooie jaar organiseren we een eindejaarsconcert, alweer voor het derde jaar op rij, in wederom een uitverkocht theater ‘t Voorhuys in Emmeloord.

Weerzien met ‘oude’ bekenden!
Deep River Quartet. Foto: www.deepriverquartet.nlOp ‘derde kerstdag’, 27 december 2008, wordt dit eindejaarsconcert georganiseerd, ditmaal in samenwerking met het bekende ‘Deep River Quartet’. Het 20-jarig jubileum vierden we in 1988 ook met dit kwartet. Uit die ervaring weten wij dat een dergelijke combinatie een muzikaal spektakel oplevert! Tijdens dit concert zal hartverwarmend gezongen worden over ‘the most wonderful time of the year’. ‘The Deep River Quartet’ en de ,,Urker Zangers” zingen zowel afzonderlijk als samen, met veel aandacht voor gospel en negrospirituals.

U kunt hiervoor GEEN kaarten meer bestellen, het concert is uitverkocht!

Dit eindejaarsconcert is tevens de feestelijke afsluiting van het 40-jarig jubileumjaar.
Dit is The Deep River Quartet in actie: