Het tweede deel van ons 40 jarig jubileumjaar

Het tweede deel van ons 40 jarig jubileumjaar.
Repetities zijn op dinsdag 19 augustus weer begonnen.

De vakantietijd zit er op. Het koor en de dirigent maken zich op voor de tweede helft van het feestelijke jubileumjaar. Dinsdag 19 augustus zijn de wekelijkse repetities weer gestart. Voor mannen die graag zingen, nieuwe leden zijn van harte welkom. Wij repeteren iedere dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de kleine zaal van Zalencentrum Irene. Lees hier een impressie over onze repetities. 

Op zaterdag 13 september 2008 zingen de ,,Urker Zangers” op Urk tijdens een dubbelconcert met het Katwijks Christelijk Mannenkoor ‘Jubilate’. Het concert in de nieuwe Urker Hervormde kerk ‘De Ark’ zal in het teken staan van het werk van de Interkerkelijke Stichting Ethiopië en Eritrea. Beide koren hopen met dit concert op Urk ook deze stichting te bemoedigen en te ondersteunen.

‘Nederland Zingt’ en ‘Deep River Quartet’.
En in najaar 2008 ook optredens in Kapelle, Staphorst en Barneveld.

Woensdag 24 september zingen de ,,Urker Zangers” tijdens de TV-opname van het E.O.-programma  ‘Nederland Zingt’, met massale koor- en samenzang. Deze vindt plaats in de Nieuwe Kerk van Middelburg. Aanvang is 20.00 uur. 

In onze agenda leest u meer over waar wij dit najaar nog te horen zijn. 
Op ‘derde kerstdag’, 27 december 2008, is er weer een eindejaarsconcert inTheater ‘t Voorhuys te Emmeloord, ditmaal in samenwerking met het bekende ‘Deep River Quartet’. Hiermee zal het 40 jarig jubileumjaar van het mannenkoor op feestelijke wijze worden afgesloten. Namens het bestuur, dirigent en leden: graag tot ziens in het najaar van 2008.