Zingen in de zomer

Enthousiaste ,,Urker Zangers” zingen in de zomer.
Medewerking verleend aan jaarlijks terugkerend evangelisatie-evenement.

Een deel van ons koor heeft woensdag 16 juli 2008 medewerking verleend aan “Zingen in de zomer”, een jaarlijks terugkerend evangelisatie-evenement dat georganiseerd wordt op de woensdagavonden tijdens de zomervakanties in de Urker Bethelkerk. Voor deze gelegenheid is er een dubbel mannenkwartet (eigenlijk ‘anderhalfdubbel’) samengesteld van ,,Urker Zangers” die het ook in de vakantieperiode niet konden laten om te zingen, en in de gelegenheid waren op 16 juli aanwezig te kunnen zijn. Deze groep bestond dus uit 12 leden, en stond voor deze gelegenheid onder leiding van Jan Bode. Minne Veldman bespeelde de piano, Ronald Knol het Meere-orgel. 

Op de grote foto in het midden ziet u van links naar rechts:
1e tenoren: Jaap Koffeman, Florian Poepjes en Tonny Ruiten
2e tenoren: Lub Weerstand, Joost Eijkelenboom en Willem de Vries
1e bassen:  Jelle Post, Dubbele Kramer en Hendrik Bakker
(Helaas moest 1e bas Iede de Vries verstek laten gaan. Gelukkig is hij weer helemaal fit.)
2e bassen:  Pieter Dekker, Albert Metz en Lub Gerssen