Zingen voor 70ste verjaardag van koningin Beatrix

Zingen voor en met ouderen in zorgcentrum Talma Haven.
Ter ere van de 70ste verjaardag van koningin Beatrix

Op donderdagavond 31 januari 2008 zong een deel van het mannenkoor ,,Urker Zangers” onder leiding van dirigent Jacob Schenk, in zorgcentrum Talma Haven te Urk op uitnodiging van de Stichting Welzijn Ouderen, in het kader van de 70ste verjaardag van onze koningin Beatrix. Koorlid Albert Metz nam ditmaal de orgelbegeleiding voor zijn rekening, en ons erelid Jaap Koffeman had de algehele leiding van dit samenzijn in handen. Op het programma stonden onder andere de volgende liederen: ‘Wilt heden nu treden’, Psalm 42, ‘I’ll wish I had given Him more’, ‘Vreugd’, vrijheid, vrêe en zegen’ en nog enkele andere liederen. (Foto onder: Het Urkerland.)

Ons volgende optreden is alweer een bijzondere medewerking, ditmaal in Grijpskerk.