Concert met Gereformeerd Mannenkoor IJsselmond

Concert met Gereformeerd Mannenkoor “IJsselmond”.
Weerzien met oud-dirigent Roelof Elsinga.
Het is weer 10 februari, mannenkoor ,,Urker Zangers” bestaat 34 jaar. 

Op zaterdag 16 februari 2002 a.s. geven we een concert met het Gereformeerd Mannenkoor “IJsselmond”. Het zal de eerste keer zijn dat de ,,Urker Zangers” optreden met mannenkoor “IJsselmond” sinds onze dirigent Jacob Schenk de directie over heeft genomen van onze oud-dirigent Roelof Elsinga. Mannenkoor “IJsselmond” staat nog steeds onder leiding van Elsinga. Vele zangers verheugen zich dan ook op dit concert, omdat er nog steeds vele vriendschappelijke banden vanuit ons koor zijn met (de familie) Elsinga, en die kunnen dan weer eens even aangehaald worden. Ook muzikaal hebben wij hooggespannen verwachtingen van dit concert. Wie de nieuwe cd’s van de koren beluisterd heeft weet waartoe beide koren in staat zijn. Het wordt daarom bijvoorbaat al een bijzondere avond. Wij nodigen al onze lezers dan ook uit om deze avond van de partij te zijn.