Jaap Koffeman benoemd tot erelid.

Jaap Koffeman benoemd tot erelid van de ,,Urker Zangers”. 
Tijdens gezellige avond ter afsluiting van het seizoen 2003-2004.

Zaterdag 26 juni 2004 was er een barbecue ter afsluiting van het seizoen 2003-2004. Steakhouse Colorado op recreatiepark Hazevreugd te Urk was hiervoor door onze A.C. afgehuurd. Omdat dit steakhouse een heuse ‘westernsfeer’ uitademt, waren onze leden uitgenodigd om uitgedost in western kleding aan de avond deel te nemen. Voor elk was er naast het smaakvolle barbecuemenu ook een scala van andere mogelijkheden om er een oergezellige avond van te maken. Zo was er een diversiteit aan ‘westerse vaardigheden’ te beleven, zoals het schieten met een (water)pistool, boomzagen, galghangen, spijkerslaan enzovoort. Ook vormden zich spontaan combo´s rond de gitaren van Dub Kramer en Kees Post waar het repertoire van de ,,Urker Zangers” in een western stijl werd gezongen, voegde dirigent Jacob Schenk zich daar nog bi