Jubileum 35 jaar Urker Zangers

Mannenkoor ,,Urker Zangers” bestaat 35 jaar. 
Verhuizing dirigent Jacob Schenk. 

10 februari 2003; Mannenkoor ,,Urker Zangers” bestaat 35 jaar. Een felicitatie waard! De voorbereidingen voor het jubileumjaar zijn in volle gang, om te beginnen met het concert in Arnhem op 22 maart a.s. Hiervoor draait de organisatie op volle toeren. Het bijzondere aan dit concert is ongetwijfeld dat er deze avond een bijna uitsluitend Nederlandstalig repertoire gezongen zal worden. Dit op uitdrukkelijk verzoek van de organiserende stichting Eusebius te Arnhem. 

Nieuws is dat onze dirigent deze maand hoopt te verhuizen naar zijn nieuwe woning in de Polderwijk te Urk. Ook wij willen dirigent Jacob Schenk en zijn familie feliciteren met hun nieuwe woning, en hopen dat de dirigent daar veel inspiratie mag opdoen voor ons koor. Wij weten dat er aan een verhuizing altijd een drukke tijd vooraf gaat, maar daarna volgt de tijd mag je mag genieten van de mooie nieuwe woning, en die is dus bijna aangebroken. Dus geniet er maar van!