Het begin van ons jubileumjaar 2003

Onze plannen voor het nieuwe jaar 2003.
Dit jaar vieren we ons 35 jarig jubileum.

Concerten. Onze concertagenda is helemaal op de schop geweest, er zijn concerten vervallen, en er zijn nieuwe concerten voor in de plaats gekomen. Ook is de datum voor ons 35 jarig jubileumconcert vastgesteld. Dus kijkt u straks maar eens gauw op onze vernieuwde en definitieve concertagenda 2003.

Cd opname.

Voor 29 maart a.s. staat de opname van de jubileum cd gepland. De tweede cd van ons mannenkoor onder leiding van Jacob Schenk. Deze zal ook weer door STH Records opgenomen worden, in de Hervormde Stephanuskerk te Hasselt (Ov). De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door Jaap Joh. Kramer, onze vaste begeleider, op orgel en Klaas Jan Mulder op de vleugel. Hiermee worden de ,,Urker Zangers” herenigd met onze allereerste begeleider bij concerten en plaatopnames uit het verleden. De zangers die nog de periode Frits Bode & Klaas Jan Mulder hebben meegemaakt, kijken uit naar de hereniging met Mulder. Naast deze twee genoemde musici wordt er nog uitgekeken naar een violist om enkele nummers mee te begeleiden.

Op deze jubileum cd zal, op speciaal verzoek van STH Records, alleen het Nederlandstalig geestelijke lied en enkele psalmbewerkingen worden opgenomen, omdat daar momenteel erg veel vraag naar is in den lande. In samenspraak met onze dirigent hebben de ,,Urker Zangers” besloten om aan deze wens tegemoet te komen. Waarschijnlijk zal de cd in het najaar verkrijgbaar zijn. Natuurlijk kan er straks via de site al vooringetekend worden op deze 35 jarige jubileum opname. Het belooft dus een mooi jubileumjaar te worden, vol met mooie concerten en activiteiten.