Reisplannen van de Urker Zangers

Plannen en planning 2002 en 2003.
Binnenkort een weekje Limburg.

Reis planner.
Op maandag 30 september 2002 vertrekken de Zangers naar het zuidelijkste stukje van Nederland voor een korte trip. Vanuit een geriefelijk hotel zullen de ,,Urker Zangers” en ‘hun gevolg’ enkele leuke dagtripjes maken door het mooie Limburg. Naast het aanhalen van de onderlinge banden zal er deze week ook een concert op het programma staan. Dinsdag 1 oktober brengen de ,,Urker Zangers” een bezoek aan de grote Amerikaanse militaire begraafplaats te Margraten. Dit zal zeker een indrukwekkend gebeuren worden, temeer omdat we maar al te goed beseffen dat deze vaak nog erg jonge militairen duizenden kilometers van hun geboorteland om het leven zijn gekomen omdat zij vochten voor onze hedendaagse vrijheid