Reisplannen van de Urker Zangers

Plannen en planning 2002 en 2003.
Binnenkort een weekje Limburg.

Reis planner.
Op maandag 30 september 2002 vertrekken de Zangers naar het zuidelijkste stukje van Nederland voor een korte trip. Vanuit een geriefelijk hotel zullen de ,,Urker Zangers” en ‘hun gevolg’ enkele leuke dagtripjes maken door het mooie Limburg. Naast het aanhalen van de onderlinge banden zal er deze week ook een concert op het programma staan. Dinsdag 1 oktober brengen de ,,Urker Zangers” een bezoek aan de grote Amerikaanse militaire begraafplaats te Margraten. Dit zal zeker een indrukwekkend gebeuren worden, temeer omdat we maar al te goed beseffen dat deze vaak nog erg jonge militairen duizenden kilometers van hun geboorteland om het leven zijn gekomen omdat zij vochten voor onze hedendaagse vrijheid. Een postume muzikale ode aan deze gevallen helden mag dan ook niet ontbreken. 

Concert gepland.
Woensdag 2 oktober wordt er ´s avonds om 20.00 uur een concert verzorgd in de Hervormde Kerk te Vaals. De kerk zal om 19.30 uur open zijn voor het publiek. De zangers zullen deze avond een volledig concert volbrengen met afwisselend repertoire. Ook het ‘Hallelujah-koor’ van Händel zal niet ontbreken. 

Verdere planning.
Het is nu definitief dat mannenkoor ,,Urker Zangers” op 30 april 2003 zullen meewerken aan een Oranjeconcert in de Grote of St. Laurenskerk te Rotterdam. Ook het Shaare Zedek Koor treedt dan voor u op. Vele zangers kijken al uit naar dit concert want, zoals u wellicht weet, de Laurenskerk beschikt over het grootste kerkorgel van Nederland, dat is gebouwd door de Deense orgelmaker Marcussen. 

Verre planning.
Omdat er regelmatig concertverzoeken uit het voor ons verre Zeeland binnenkwamen, hebben de ,,Urker Zangers” besloten om in het jubileum jaar 2003 twee concerten in Zeeland te gaan verzorgen. Zo gauw hier ook meer over bekend is kunt u dit uiteraard op onze site lezen. 

Opname planning.
Op 29 maart 2003 zal de opname voor onze nieuwe cd plaatsvinden. De opnames zullen weer door STH Records uit Hoevelaken gemaakt worden, en op verzoek van deze firma zal de tweede cd die wij bij hen produceren, geheel gevuld worden met het Nederlandstalige geestelijke lied.

Plan om lid te worden?

De ,,Urker Zangers” is een bruisend mannenkoor, en nieuwe, bruisende zangers zijn dan ook altijd welkom. Hou je van zingen, woon dan eens een repetitie van ons bij. Misschien besluit jij dan ook wel om Urker Zanger te worden. Weet in ieder geval dat je ´s zaterdagsavonds vanaf 18.30 uur hartelijk welkom bent in Zalencentrum Irene te Urk.