De tweede helft van 2002

De tweede helft van 2002.
De vakantie zit er weer op.

Regionale aantrekkingskracht.

Het is zo na een lange zomerse vakantie periode altijd weer even wennen. Dat merkten de zangers ook toen zij zaterdag 31 augustus weer bij elkaar kwamen voor de eerste repetitie na de vakantie. Maar ze hadden er zin in, er werd spoedig weer uit volle borst gezongen. Ook was er weer belangstelling van meelevende zangliefhebbers van achteruit de zaal. Ook mochten wij een nieuw lid noteren. De heer H. Voller uit Lelystad komt onze baritons versterken. Zo ziet u dat de ,,Urker Zangers” aantrekkingskracht op de omliggende regio uitoefenen, want we hebben naast de Urker leden ook leden uit Tollebeek, Creil, Emmeloord, Zwartsluis, Genemuiden, Wolvega, Zeewolde en nu dus ook uit Lelystad in ons midden.

Vertrek naar een verre regio.

Aan het eind van deze maand vertrekken de ,,Urker Zangers” met aanhang voor een weekje naar Limburg. Naast het bezoeken van enkele van de vele bezienswaardigheden die deze provincie te bieden heeft verzorgen wij op woensdag 2 oktober een concert te Vaals. Naast 48 zangers, zijn ook onze dirigent Jacob Schenk en onze begeleider Jaap Joh. Kramer present. Wij vertrouwen erop dan ook op dat dit een bijzondere en mooie avond gaat worden.

Natuurlijk komen wij op deze minitournee terug in onze nieuwsrubriek op deze site. Aan het eind van september kunt u onze vernieuwde concertagenda dan ook op de site vinden en wellicht hebben wij dan nog meer nieuws te melden.