Succesvolle decemberactie Urker Zangers

De Activiteitencommissie van de Urker Zangers mag terugzien op een geslaagde decemberactie. De commissie had onder leiding van Jacob Bode een heerlijk smulpakket samengesteld, wat besteld kon worden door de koorleden.  Door deze actie kon zevenhonderd euro aan de koorkas toegevoegd worden.

Sommige leden waren zeer fanatiek in het verkopen van pakketten. Zo wist Jan Korf zelfs zestien pakketten aan de man te brengen!

De stemming was dus goed afgelopen dinsdag toen de uitgifte van de pakketten was. De beide penningmeesters Jelle Hakvoort en Simon Louwerse waren aanwezig om het geld te innen. Dit alles gebeurde onder het toeziend oog van Wil Otten, die ook een belangrijke plaats inneemt binnen de activiteitencommissie.

Kortom, een mooi resultaat van deze actie, en ook voor herhaling vatbaar!