Warme Oesters tot besluit

Een letterlijk warm onthaal mocht het zijn afgelopen dinsdagmiddag 30 juni. Op deze stralende dag zijn de ,,Urker Zangers” genodigd om de maaltijd te delen tezamen met de bewoners van “De Oester”. De Oester is een locatie van Philadelphia in Emmeloord waar mensen met een verstandelijke beperking wonen in een speciaal huis, een veilige omgeving, met begeleiding, verzorging en verpleging. En speciaal was het, bijzondere en waardevolle ontmoetingen met bewoners en personeel. De ,,Urker Zangers” waren voor even deelgenoot van de gezinnen binnen de Oester. Er was op ons gerekend! De tafels gedekt, de barbecue ontstoken. Een proost en toast naar ieders smaak.

2015 is al weer voor de helft omgevlogen, de eerste twee kwartalen zijn voorbij, tijd om een tussentijdse balans op te maken. Hoe is de afgelopen periode verlopen? Moeten we nog bijsturen? Liggen we nog op koers? Worden de targets, o