Afsluiten zangseizoen 2013-2014 op Urker Dormakade

Op dinsdag 24 juni 2014, de laatste repetitieavond voor de zomervakantie, waren de Urker Zangers niet in hun repetitieruimte te vinden, maar trokken de zangers er (inmiddels traditiegetrouw) op uit om buiten te zingen voor publiek. Ditmaal was er gekozen om op de Urker Dormakade, bij de Orka, enkele liederen ten gehore te brengen. Het werd een sfeervol zang(half)uurtje in de openlucht, waar bekende liederen van het repertoire van de Urker Zangers ten gehore gebracht werden. Natuurlijk het geheel onder leiding van dirigent Jacob Schenk.

Na het zingen vertrokken de koorleden naar de Urker Zuiderzeeboot om daar met een hapje, drankje, en samen met de partners, het fijn verlopen zangseizoen te besluiten.

Zingen in de Zomer.

Er zal voorlopig niet gerepeteerd worden in verband met de zomervakantie. In de zomervakantie komen de zangers nog wel eenmaal bijeen, omdat het mannenkoor andermaal te gast is