Concert voor Pink Ribbon in Oudenbosch

Het was een memorabele dag, zaterdag 17 mei. De dag van het grote concert in de schitterende Basiliek van Oudenbosch voor Pink Ribbon, de stichting die onderzoek doet naar borstkanker. Aan dit bijzondere concert werkten mee het Inspire2liveChoir onder leiding van Peter Overduin, mannenkoor ,,Urker Zangers” onder leiding van Jacob Schenk, de sopraan Annelies Schep, organist André van Vliet, slagwerker Jaap Klootwijk en last but not least de roemruchte pianist Jan Vayne! En waarom hij zo beroemd is liet hij horen met zijn schitterende pianospel! De ,,Urker Zangers” vertrokken rond de klok van 11 uur al van Urk. Het concert begon namelijk al om half 3. Na een lange, niet al te voorspoedige reis bereikten wij uiteindelijk zo rond kwart over 2 de Basiliek van Oudenbosch, waar wij na binnenkomst ogen tekort kwamen om al het mooist te bewonderen en we ons vergaapten aan deze majestueuze kathedraal. Tijd om in te zingen was er niet, we konden ons gelijk voorin gaan opstellen voor het eerste nummer, samen met het Inspire2liveChoir: ‘I walk with God’, met de sopraansolo door Annelies Schep.