Aanvang repetities Urker Zangers 2011

Begin repetities van de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk.
Ook nieuwe leden van harte welkom in 2011. 

Zoals we op Urk elkaar toewensen bij het nieuwe jaar: “vuul eil in zegen”! Dinsdagavond 11 januari 2011 gaan de repetities weer van start van ons mannenkoor. We durven wel te stellen dat een repetitie met en van de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk een gevarieerd en avondvullend programma genoemd mag worden. Goede voornemens? Geïnteresseerd? Kom ook eens luisteren, of doe gewoon mee! 
Plaats: Urk
Locatie: Zalencentrum Irene – Wijk 8 nr. 85
Aanvang: 19.30 uur.
Leiding: Jacob Schenk. 

Namens het bestuur en dirigent:
Nodigen we geïnteresseerden  van harte uit, nieuwe leden blijven welkom! Kom gerust eens kijken en luisteren en neem je broer(s) vriend(en), buurman of collega(e) mee. Graag tot ziens bij de eerste volgende repetitie in het nieuwe jaar!