Cd-opname in Martinikerk Bolsward.

Cd-project met Brassband ‘Valerius’, J.G.K. ‘Immanuël’ en ,,Urker Zangers”.
Deel 1: Eerste opnamedag in de Martinikerk te Bolsward.

Zaterdag 7 maart 2009 was de eerste opnamedag in de Martinikerk van Bolsward van een cd-project van de 3 verenigingen: Brassband ‘Valerius’ o.l.v. Egbert Scheffer, het Jong Gemengd Koor ‘Immanuël’ o.l.v. Harm Hoeve en Mannenkoor ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk. Deze cd wordt gezamenlijk gedragen en gelijkwaardig ingevuld. In de morgen nam J.G.K. ‘Immanuël’ enkele nummers op, op orgel begeleid door Jacob Schenk, en op de vleugel door Johan Bredewout. In de middag was het de beurt aan de ,,Urker Zangers”, en ook wij werden (weer eens) op de vleugel begeleid door Johan Bredewout, en op het prachtige en geliefde Hinz-orgel door Harm Hoeve. 

Ons programma voor deze cd:
   *   ‘Heer ik hoor van rijke zegen’ (William Batchelder Bradbury)
   *   ‘Les Martyrs’ (Scène Chorale van A. Quételart en Charles Gounod)
   *   ‘Werk, want de nacht zal komen’ (Dr. L. Mason / C. S. Adema van Scheltema / arr. J. Schenk)
   *   ‘Dare to believe’ (Avis Marguerite Burgeson Christiansen en Larry Leader)

Vervolg van het project.
Zaterdag 14 maart is de opnamedag van Brassband ‘Valerius’.
Op zaterdag 21 maart nemen de 3 verenigingen gezamenlijk een aantal nummers op. Mannenkoor de ,,Urker Zangers” neemt samen met de Brassband nog 1 nummer op: ‘Eternal Father, strong to save’ (arr. Jacob de Haan voor brassband / Jacob Schenk voor mannenkoor)