Een goed begin van 2009

Begin van het nieuwe jaar 2009. 
Gezellig samenzijn, napraten en vooruitkijken.

Op dinsdagavond 6 januari 2009 was de eerste repetitieavond van mannenkoor ,,Urker Zangers” in onze vertrouwde locatie van Zalencentrum ‘Irene’. Het bestuur had van harte de partners van de koorleden uitgenodigd om deze avond gezamenlijk met de/hun zangers het nieuwe jaar te beginnen, en om elkaar ‘vuul eil in zegen’ te wensen voor het nieuwe jaar. Het werd een bijzonder gezellige avond! Ook werd er deze avond nog met veel plezier nagepraat en nog steeds nagenietend teruggekeken op ons zeer geslaagde eindejaarsconcert.

Op Verzoek & Bijzondere Bingo.
Na de opening van voorzitter Hessel van Urk kregen de dames de gelegenheid om een aantal verzoekliederen op te geven, waarna de ,,Urker Zangers” deze als een klein miniconcert voor hen ten gehore brachten. Daarna was er een gezellig samenzijn, uiteraard met een hapje en een drankje. Aansluitend verzorgde voorzitter Hessel een speciale en een verassende, humoristische Bingo, met natuurlijk enkele leuke en aangename prijzen. Hierna zongen de zangers op verzoek nog enkele liederen voor de dames. Onze eerste en tweede dirigent, Jacob Schenk en Rienk Bakker, trakeerden ons op een muzikaal intermezzo, waarbij Jacob ditmaal de panfluit bespeelde, en Rienk de piano.

Mannenkoor ,,Urker Zangers” op televisie en in Alblasserdam.
Op 17 januari staat de eerste uitzending gepland van onze opname voor het bekende tv-programma ‘Nederland Zingt’. Op 14 februari 2009 staat ons eerste optreden gepland in Alblasserdam. Het betreft een benefietconcert. Zie onze agenda voor de tijd(en) en locatie(s) en de aanvullende informatie.

Graag tot ziens.