Eerste uitzending met U.Z. in ‘Nederland Zingt’

Mannenkoor ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk op televisie. 
Eerste afleveringen met opnames vanuit de Nieuwe Kerk te Middelburg.

Op zaterdagavond 17 januari 2009 was mannenkoor ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk te zien en te beluisteren bij de E.O. in het televisieprogramma ‘Nederland Zingt’. Deze uitzending werd het eerste lied van het eerste deel van de opnamedag in de Nieuwe Kerk te Middelburg uitgezonden. Bekijk en beluister ‘The Gospel Train’, met dirigent Jacob Schenk als solist. Klik hier om de hele uitzending te zien.

 Zie ook: verslag opnamedag

Opnieuw zullen er opnames van en met de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk te zien zijn bij de E.O. televisie in het programma ‘Nederland Zingt’. Deze is gepland op zaterdagavond 18 april 2009 om 18.30 uur op Nederland 2.