Medewerking voor I.S.E.E. op Urk

Medewerking op Urk. 
Zingen voor de vrijwilligers van I.S.E.E.

Urk, zaterdagmiddag 6 oktober 2007. Mannenkoor ,,Urker Zangers” verleenden hun medewerking aan de “werkgroependag” van de Interkerkelijke Stichting Ethiopië / Eritrea. Op Urk korten we deze naam vaak af tot de Stichting Ethiopië. Deze stichting is al jaren actief in het arme noorden van Afrika. Deze zaterdag kwamen de werkgroepen, die in en door heel Nederland actief zijn voor deze stichting, naar Urk om hun gezamenlijke ervaringen uit te wisselen. Ter opluistering van deze dag en ter bemoediging van al deze vrijwilligers zong een gedeelte van ons mannenkoor een aantal liederen. 

We hopen in ons jubileumjaar 2008 nog iets voor de I.S.E.E. te kunnen betekenen. Op zaterdag 13 september geven de ,,Urker Zangers” o