Nieuwjaarsconcert te Kampen

Nieuwjaarsconcert.

Muzikale avond te Kampen. 

Op zaterdag 20 januari 2007 zijn de ,,Urker Zangers” alweer te vinden in Kampen. (zie ook 19 januari) Deze keer in de prachtige Bovenkerk, uitgenodigd door concertorganisatie NHC. Voor de Kampenaren is dit het tweede Traditionele Nieuwjaarsconcert. Naast de ,,Urker Zangers” is ook het muzikale “Duo Friends” uitgenodigd. Op het orgel speelde Peter Eilander. Na het intro van de ,,Urker Zangers”, het ‘Onze Vader’, dat a capella achterin de kerk wordt uitgevoerd, en de opening worden er een viertal geestelijke liederen gezongen, waaronder Psalm 133 (luister naar vers 3) in de bewerking van Jacob Schenk. Deze klinken schitterend in de geheel gevulde Bovenkerk. Na een instrumentaal intermezzo door “Duo Friends”, ook goed uitgevoerd trouwens, is het weer de beurt aan de ,,Urker Zangers”, die nogmaals een viertal geestelijke liederen ten gehore b