Concert in Kapelle

Concert in Kapelle.
Aanvang studie van het kerstrepertoire.

Zaterdag 1 november 2003 stond er voor de ,,Urker Zangers” een concert in Kapelle (Biezelinge) op het programma. Ondanks de verre reis richting het verre Zeeland, gingen de zangers goed geluimd op pad. Voor een uitverkochte kerk mochten wij een geslaagd concert verzorgen. We moesten het dit concert doen zonder onze tenor Hendrik Nentjes, zodat de solo van het ‘Sanctus’ van Gounod ditmaal door onze dirigent Jacob Schenk zelf verzorgd werd. En dat werd een bijzonder mooie uitvoering, naar wij vermoeden zal menigeen deze zich nog lang blijven herinneren. Inmiddels zijn de ,,Urker Zangers” begonnen met het instuderen van het kerstrepertoire. Enkele kerstconcerten staan op het program. 

Nieuwe smoking.
In verband met ons 35 jarig jubileum is er een ‘smokingactie’ opgestart, dat wil zeggen dat de leden tegen een zeer sterk gereduceerde prijs een nieuwe smoking kunnen aanschaffen. Voor leden die een “ander maatje” in de loop der jaren hebben gekregen, maar ook voor mannen die overwegen om lid te willen worden; wel een heel gunstig moment om zich als lid aan te melden . .