Intekenen op nieuwe cd

Nieuwe cd binnenkort verkrijgbaar.
Profiteer van de lage introductieprijs

De tweede cd die wij met onze dirigent Jacob Schenk op hebben mogen nemen, komt binnen enkele weken in de winkels. Nu al is er voor onze trouwe bezoekers van de site de gelegenheid om voor in te tekenen op deze prachtige nieuwe opname van bekende Psalmen en koralen, en deze thuis gestuurd te krijgen tegen een zeer speciale actieprijs.

De titel van de cd is “Zingt des Konings lof” geworden. Deze titel is ontleend aan de bewerking van Psalm 47, die speciaal voor deze cd door Jacob Schenk geschreven is. De opname is gemaakt in de Grote Kerk te Hasselt en Jaap Joh. Kramer bespeelde daar het bijzonder mooie Knol- orgel. Een oude bekende van het koor, niemand minder dan Klaas Jan Mulder, nam de begeleiding op de vleugel voor zijn rekening, en Joke op ‘t Land de vioolpartijen verzorgde.

Op verzoek van platenmaatschappij STH Records is deze cd opgenomen met dit bekende repertoire. Als ,,Urker Zangers” hebben tijdens onze concerten gemerkt dat dit repertoire voor veel mensen in deze moderne tijd weer meer betekenis gekregen heeft. Een ontwikkeling die wij natuurlijk van harte toejuichen. Zingen van des Konings lof, dat hebben wij als zangers graag willen doen, zingen van Hem die ons zo lief heeft; mooier is er toch niet? Wij zien uw bestelling met belangstelling tegemoet.