Kerstconcert te Lelystad

Kerst met de ‘’Urker Zangers” – Kerkcentrum “Lichtbron” te Lelystad

Na de sfeer- en succesvolle kerstavond in 2022, gaf Mannenkoor Urker Zangers op zaterdag 16 december 2023 opnieuw een Kerstconcert in De Lichtbron te Lelystad. Het werd weer een prachtige zangavond. Onder leiding van dirigent Jacob Schenk brachten de Urker Zangers een gevarieerd programma ten gehore. Naast de krachtige koorzang was er ook ruimte voor samenzang.

Pianist Jaap Eilander op de vleugel en Cor Ploeg op het orgel begeleidden de koor- en samenzang. Soliste Alissa Post van Urk deed ook een mooie bijdrage aan het concert en halverwege het programma was er een verrassingsoptreden van Wim de Boer op de doedelzak.
Na afloop van het concert was er weer warme chocolademelk voor de bezoekers.

Het Concert is hier na te luisteren