Prachtige avond in Barneveld

Na ruim twee jaar stilstand mochten we afgelopen zaterdag in Barneveld voor het eerst weer meewerken aan een officieel concert. Samen met het Choir4Hope onder leiding van dirigent Peter Overduin mochten we zingen voor het goede doel: Het Prinses Maxima Centrum, waar kinderen met kanker behandeld worden.

Rond de klok van zes uur arriveerden we in de Oude kerk van Barneveld, waar we direct konden beginnen met inzingen. De begeleiding werd gedaan door Jan Vayne op de vleugel en André de Jager op het orgel. Er stonden deze avond veel nieuwe nummers op het programma en ook was er een groot aantal nieuwe koorleden die hun eerste concert meezongen.

Zie onderstaand een fotoverslag van deze avond:

Zoals op de foto’s wel te zien is was het weer een waar genoegen, en zijn we dankbaar voor deze avond en voor de mooie opbrengst voor het goede doel!