Reis naar Wales – Dag 2

De busreis door Engeland richting Cardiff werd aanvaard en inmiddels was er ook goed nieuws van Frits, hij had een noodpaspoort weten te bemachtigen en een enkele vlucht naar Bristol geboekt waar het koor tussen de middag een stop voor de lunch zou hebben. Tijdens de koffiestop in Reading werd nog een spontaan optreden gegeven in een wegrestaurant.

Eenmaal in Bristol aangekomen werd het koor weer herenigd en hier was ook gelegenheid om even de benen te strekken, gezellig rond te kijken in het prachtige havenstadje en ergens een gelegenheid op te zoeken om te lunchen. Verzadigd en verkwikt kon de reis worden vervolgd naar Cardiff waar we rond half vier arriveerden.

Die avond stond op het programma een generale repetitie samen met het Cardiff Arms Park Male Choir o.l.v. Ieuan Jones voor het grote herdenkingsfestival op de zaterdagavond in Cardiff. Bijzonder om dit mee te maken, het koor kreeg een warm en gastvrij onthaal en er werd even stevig gerepeteerd. Na afloop volgde nog een gezellig samenzijn.