Zingen naar de Zondag in Noordwijk

Mannenkoor ,,Urker Zangers” voor de 2e achtereenvolgende keer naar Noordwijk.
De 2e cyclus van ‘Zingen naar de Zondag’.

De Gereformeerde Kerk Noordwijk vgz. startte op zaterdag 15 oktober 2011 haar 2e cyclus van ‘Zingen naar de Zondag’. Op deze eerste samenzangavond van het nieuwe seizoen kwamen de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk weer hun liederen ten gehore brengen. De samenzang bestond uit psalmen, gezangen, opwekkingsliederen en Evangelische liederen. Op deze eerste samenzangavond van het nieuwe seizoen kwamen de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk weer hun liederen ten gehore brengen. De samenzang bestond uit psalmen, gezangen, opwekkingsliederen en Evangelische liederen. Na een hartelijk welkom was er gelegenheid voor koffie, waar we dankbaar gebruik van maakten. Dankbaarheid was ook het thema van deze nieuwe cyclus ‘Zingen naar de Zondag’. Ons repertoire was er op afgestemd, maar (uiteraard) ook de rest van het programma. De algehele leiding was in handen van ds. Maliepaard. Na de opening was er eerst samenzang. Als je zingt in dankbaarheid, ga je de Here loven, en wil je ook zingen van het Heerlijk eeuwig vooruitzicht waar we in geloven mogen. Het is altijd fijn als je de aanwezigen kunt betrekken in de koorzang. Ook deze avond hebben we dat een aantal keren gedaan. In het eerste liederenblok deden we dat bij het prachtige lied ‘Ro