Tweede uitzending met U.Z. in ‘Nederland Zingt’.

Mannenkoor ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk op televisie. 
Tweede aflevering met opnames vanuit de Nieuwe Kerk te Middelburg.

Opnieuw waren er opnames van en met de ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk te zien bij de E.O. televisie. Zie ook: verslag opnamedag.

Op zaterdagavond 18 april 2009 was mannenkoor ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk voor de tweede maal te zien en te beluisteren vanuit de Nieuwe Kerk te Middelburg bij de E.O. televisie in ‘Nederland Zingt’, een programma met koor- en samenzang. In deze aflevering zong het mannenkoor twee liederen: ‘Vaste rots van mijn behoud’ met Florian Poepjes als solist, en ‘Psalm 75’. Jacob Schenk was in deze aflevering ook als solist bij de samenzang te horen. Klik hier om deze aflevering te zien en te beluisteren.

Reeds te zien geweest : 17 januari 2009.
Op zaterdagavond 17 januari 2009 was mannenkoor ,,Urker Zangers” o.l.v. Jacob Schenk al eerder te zien en te beluisteren. Deze uitzending werd het eerste lied van het eerste deel van de opnamedag in de Nieuwe Kerk te Middelburg uitgezonden. Bekijk en beluister The Gospeltrain, met dirigent Jacob Schenk als solist. Klik hier om de hele uitzending te zien. 

Volgende uitzending : 5 september 2009.
Zaterdagavond 5 september 2009 zendt de E.O. een ‘Nederland Zingt-Special’ uit met prachtige, bekende liederen uit alle tradities. Liederen over vreugde, hoop en kracht staan hierin centraal. In deze uitzending onze uitvoering van de vreugdevolle, hoopvolle en krachtige negrospiritual ‘March on’, met Rienk Bakker op piano. Klik hier om deze aflevering te zien en te beluisteren