Oranjeconcert te Kampen

Oranjeconcert in de Bovenkerk te Kampen. 
Oranje boven in muzikale avond.

Bovenkerk Vrijdagavond 11 mei 2007 zongen de ,,Urker Zangers” in de monumentale in Kampen. Ook hier betrof het een Oranjeconcert cq zangavond, met hetzelfde programma en medewerkers als in Zaltbommel op 28 april.

De kerk was weer uitermate goed gevuld met enthousiaste bezoekers. De begeleiding ook dit keer weer in handen van Marco den Toom op het schitterende Hinz-orgel, en “Duo Friends” weer op viool en panfluit.

Deze avond hadden ze een prachtig muzikaal intermezzo van het door Il Divo bekend geworden “Nella Fantasia”. Ook het groot Samengesteld Jongerenkoor was weer van de partij en zij lieten zich weer van hun beste kant horen horen. Als ,,Urker Zangers” hebben we een goede muzikale avond beleefd. Luister naar een ‘live’ muziekfragment van Vreugd, Vrijheid, Vree en Zegen.

Op 17 mei mei zingen de ,,Urker Zangers” alweer, nu in de Urker visafslag bij “Urker Zang op Hemelvaart”.